Verdens Bedste Chokolademousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Anne83 Indsendt : Red : |
|
|
Hak chokoladen og smelt den i et vandbad.
Pisk æggeblommerne med sukkeret til det er lyst. Køl chokoladen en anelse og bland den under omrøring med æggene. Pisk fløden til skum og vend forsigtigt halvdelen i chokolademassen. Vend derefter chokolademassen i resten af flødeskummet. Stil moussen i køleskab, enten i en stor skål eller portionsanrettet, i 6 timer. Tips: Chokolademoussen er virkelig lækker med friske bær; hindbær, jordbær, kirsebær, osv. |
|
Opskriften er vist 26740 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2012-07-20 21:11:22 OBS: har været lidt crazy og prøvet med 4 æggeblommer - og det er faktisk bedre:) Chokolade mousse - 2011-04-07 10:54:51 Det lyder rigtig lækkert.. Tror lige at jeg tager ud og køber ind til det. Skriver lige igen når det er prøvet af..:P Seeees...:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne