Kyssekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : nej Indsendt af : fine Indsendt : |
|
|
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret og pisk i 2 min. Eddiken tilsættes.
Massen hældes over i en sprøjte pose, og presses ud på en plade i små toppe. Kagerne bages ved 100 grader C alm. ovn i ca. en time og køles af. |
|
Opskriften er vist 27601 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (79 stemmer) |
|
Kommentarer louise - 2012-12-30 22:21:12 De er bare super gode! Og denne gang lykkedes det. Første forsøg fik jeg ikke pisket æggehviderne helt stive i foodprocesseren, men anden gang med elpiskeren, så virkede det :D Rosa Line Mustall Christensen - 2012-07-01 11:27:45 Man kan også putte citrun saft i, i stedet for eddike. Kruse - 2012-01-27 22:40:30 Den er super nem og smager super godt...TAK ! Rikke!!! - 2012-01-11 17:41:56 Mine var dog lidt bløde efter en time i ovnen... Prøv at sætte ovnen på 120 grader, og stadig en times tid. Charlotte - 2011-10-25 13:42:57 Jeg har også prøvet at bage dem... Men synes dog mine stadig var bløde og fedtede efter 1 time i ovnen.. Kan det godt passe de bare skal bages lidt længere?? De smagte godt :) Lena - 2011-10-03 16:09:06 Kan de laves uden eddike :)? Trine :-) - 2011-09-28 14:41:28 De smager super :-) - Jeg prøvede at smelte noget chokolade oveni og det smager også virkelig godt ;-D ... - 2011-05-19 11:53:12 hvor mange bliver der? r & f - 2011-03-28 13:35:31 Halløjsa!!! WE <3 THEM Hilsen Rikke & Feline MIG!!!! - 2011-03-23 13:16:11 Hej jeg har lavet dem en gang før. UMMMMMMMMMMMMM Caroline - 2010-10-18 12:33:31 vi kom til at gøre en fejl i dem vi kom til at glemme at piske ægeviderne først så nu kæmper vi for at de skal blive stive:( jose - 2010-08-22 11:54:30 2 uger Karoline - 2010-07-15 19:06:12 Hvor lang tid kan kyssene holde sig??? lise - 2010-07-11 11:46:29 vi elsker dem! mange tak for opskriften! ole123 - 2010-07-11 11:45:36 rigtig gode. børnebørnene elsker dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne