Rejesauce

Rejesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : mikael

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.Rejer
2 glasslikasparges
5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rejerne og fløde samt aspargesvand kommer i en gryde koges ned til det bliver cremet asparges skæres i 3 cm lange stykker og tilsættes tilsmages med salt og peber og lidt citronsaft.





karakterer:
Opskriften er vist 4171 gange,
og udskrevet 81 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu