Rejesauce
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : nej Indsendt af : mikael Indsendt : Red : |
|
|
Rejerne og fløde samt aspargesvand kommer i en gryde koges ned til det bliver cremet asparges skæres i 3 cm lange stykker og tilsættes tilsmages med salt og peber og lidt citronsaft.
|
|
Opskriften er vist 4171 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne