Lasange med peberfrugt
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ja Indsendt af : TamillaVanilla Indsendt : Red : |
|
|
Hæld olien i en gryde og brænd paprika af. Put løg i og lad det simre lidt. Put kødet i og lad det simre til det bliver lysebrunt. Put tomatpureen i og vend det rundt. Derefter de flåde tomater, hæld dåsen op med vand efter og hæld det i. Peberfrugt og de pressede fede hvidløg puttes i også.
Put oregano i. Smag til med salt og peber. Tips: Mornaysauce er godt i. Plus revet ost på toppen |
|
Opskriften er vist 5218 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne