Sprøde chips
Fryseegnet : nej Indsendt af : Mig ^^ Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skæres papirtyndt med en skarp kniv eller måske på råkostjernet. Olien opvarmes i en stor gryde og skiverne steges nogle stykker ad gangen. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir, og hold de første varme i ovnen, mens de sidste steges.
Serveres med mayonnaise krydret med karry og limesaft. |
|
Opskriften er vist 6326 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (2 stemmer) |
|
Kommentarer julie - 2011-01-26 15:05:54 det er ikke hendes/hans egen opskrift, min mor har lavet dem i årevis. De kan også laves i ovnen men de smager bedst i gryde. Hannah - 2010-10-02 13:53:09 Opskriften er taget fra dr.dk/ramasjangs hjemmeside og kan findes under "Kogebogen" som "Mikkels knasende chips". ;( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne