Kalkunbryst i baconsvøb
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Rie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
kalkunbrystet renses for sener og hinder og smørres derefter godt ind i pesto og derefter vikles bacon omkring så hele brystet er dækket.
De hakket tomater blandes med hvidløg, krydderurter, salt og peber. Tomatsaucen hældes ud i et ovnfast fad og kalkunbrystet lægges oven på. Steges i ovnen ved 200gr i ca 90min Ris koges på alm vis. Tips: Man kan sagtens bruge andet end pesto, det smager også fantastisk med soltørret tomater og mozzarella. Dette er en fedtfattig og nem ret. |
|
Opskriften er vist 40769 gange,
og udskrevet 603 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Abel - 2010-12-19 09:27:44 Kalkunbrystet kan med fordel, skæres halvt igennem og fyldes med f. eks. soltørede tomater, før man fortsætter tilberedningen. john - 2010-07-23 19:11:37 Kalkunbryst bliver tit meget tørt, så det er dejligt at smage et saftig kalkunbryst, meget lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne