Knækbrød (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Kilde : Postgården Reersø Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De tørre ting og margarinen smuldres med let hånd, derefter hældes væsken(vand) i.
Dejen samles og æltes til den er ensartet og glat. Dejen udrulles tyndt på bagepladen, skæres i stykker der er 6 cm. brede og 10 cm. lange. Prikkes og bages lysebrune ved 200 grader C. alm. ovn i ovnen 10-15 minutter. |
|
Opskriften er vist 155920 gange,
og udskrevet 2801 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Cecilie - 2017-10-08 13:59:51 Endelig en dej, der fungerer, så man kan lave de sjove småkageting, og alligevel give det med i madpakken. Jeg rullede dem temmelig tykt ud og gave dem så også nærmere 15 end 10 minutter i ovnen. Til gengæld kunne jeg stikke dem ud og bruge et sjovt småkagestempel på dem, så mine børn kan få knasende Harry Potter-rugkiks med i skole. Næste gang jeg laver dem, vil jeg putte lidt ekstra smag i... en teskefuld salt mere, eller måske stødt kommen. Det er jo meningen at de sjove kiks, jeg laver af dejen, skal spises uden pålæg. Koteletnæb - 2011-09-25 15:00:57 Det er ikke til at opdrive Hjortetaksalt nogen steder. Kan man bruge bagepulver i stedet, eller noget andet? anonym - 2011-03-10 16:35:35 Udelad margarine, så kan man kalde dem fedtfattige. Susanne - 2011-03-06 16:23:22 Har lige bagt efter opskriften, tilføjede dog nogle revne gulerødder, squash og æbler. De smager fantastisk og er lette at lave. Abir - 2009-12-23 12:32:23 Jeg har ikke noget rugmel men kan man bruge fulkorns hvedemel? :) Louise - 2008-04-15 10:04:06 De smager perfekte !!!! jeg vil sige til dem der vil bage de her knækbrød tager i ikke meget fejl ! Caroline - 2007-07-30 10:00:48 Skal lige til at bage dem. De lyder lækre (: helle brodt hansen - 2007-01-29 15:41:57 jeg havde ikke rugmel så jeg brugte 4 dl speltkerner og 4 dl hvedemel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne