Grillet hamburgerryg med blandet kartoffelsalat
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Kilde : Per K. Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vend de tynde skiver hamburgerryg hurtigt på en varm grillplade.
Kartoffelsalat: Der røres en dressing af yoghurt og mayonnaise som smages til med salt og peber. Kartoflerne skæres i skiver, og de øvrige ingredienser skæres i små tern. Det hele blandes sammen. |
|
Opskriften er vist 34764 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne