Sunde lantidshævede Mysliboller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : |
|
|
Bring vandet i kog og rør mysli og tranebær i. Lad det trække i 1/2-1 time. Rør cremefraiche og gær i når vandet er lunkent. Kom honning, olie, salt og appelsin i. Rør derefter melet i lidt af gangen til konsistensen er ret våd. Rør dejen god igennem i et par minutter. Drys mel over og læg hysholdnindsfilm ned omkring ( der skal være plads til at dejen kan hæve i skålen) Sæt dejen i køleskabet i 3 timer eller natten over. Tag dejen ud at køleskabet. Brug en stor ske dyppet i olien til at ffome nogle store boller med. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir, drys lidt mel over dem, og bag dem i en 220 grader varm ovn i ca. 25 min. til de er lysebrune. Tag dem ud og lad dem kæle af på en rist.
Tips: Disse boller er sunde og lækre. Selvom de tager lidt tid at lave er det det hele værd. Bollerne smager bedst med ost, marmelade, smør eller skinke. Håber at det bliver en succes! |
|
Opskriften er vist 11934 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Sheila - 2011-04-16 18:14:19 SKØNNE boller! Har fået utrolig meget ros for dem. De er klart ventetiden værd! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne