Æblekompot med sprød kaneltop
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Skær æblerne i grove stykker og kom dem i en gryde med hyldeblomstsaft, ingefær og rørsukker. Damp æblerne møre ved svag-middel varme, og rør i dem en gang i mellem.
Rist raspen på en pande med smørret til det er gyldent og sprødt. Rør sukker og kanel i raspen til sidst. Afkøl æblerne. Anret æblerne i glas eller skåle og kom den sprøde kanel top øverst. Tips: Supper lækker og lidt sundere alternativ til dessert. Hvis man vil gøre desserten ekstra lækker kan man servere den med flødeskum eller cremefraiche til. Du kan også bruge æblejuice hvis du ikke har hyldeblomstsaft. Held og Lykke! :-) |
|
Opskriften er vist 4409 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne