Rejer i dildsnaps
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : |
|
|
Bland rejer, rødløg, dild og dildsnaps og lad dem trække mindst 1 time.
Rør cremefraiche sammen med citronskal og smag til med snaps. Skær brødet i tynde skiver, smør det med smør og rist det knasende sprødt i ovnen. Anret rejerne på de sprøde brødskiver og kom lidt citroncreme hen over. Tips: Buffet |
|
Opskriften er vist 4349 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne