Forloren gås
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : Red : |
|
|
Læg sveskerne i blød i vand. Tænd ovnen på 250 grader.
Rør de 2 slags kød sammen med rasp, æg og fløde. Krydr farsen med salt og peber og form det til en aflang "gås".
Lav en fordybning på langs og læg udblødte svesker og små æblebåde heri. Dæk fugten til med fars og brun gåsen i ovnen ved 250 grader i ca. 15 min skru ned for varmen, dryp med mælken undervejs og lad den stege færdig 30-40 min. ved 180 grader. Jævn sovsen med meljævning og smag til med salt og peber. Skær gåsen i skiver og server med kogte og brunede kartofler og rødkål. |
|
Opskriften er vist 7739 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne