Røget hellefisk med cidersauce
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Pil løget og skær det grovt.
Svits den i olivenolie til den er blank.
Tilsæt hvidvin og æblejuice eller cider.
Kog det ind til ca 1 dl væske
Tilsæt fløde og creme fraiché - kog,
tilsæt smør og salt og peber
Skræl og del æblerne i små terninger
Tilsæt æbler og græsløg lige før servering.
Skær hellefisken i serveringsstykker. Damp stykkerne i vand til fiskekødet løsnes fra benene - ca. 10 minutter. Serveres med kogte kartofler og dampet broccoli og selvfølgelig saucen. |
|
Opskriften er vist 8709 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne