Bladankage (Grøn bladankage)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : yes :-) Indsendt : Red : |
|
|
Sukkeret røres med margarinen så det bliver en blød masse. Æggene tilsættes og mandelessensen og frugtfarven røres i. Melet blandes op med bagepulveret og kommes i kagen skiftevis med vandet lidt efter lidt. Hældes i en springform og bages 30-40 min. ved 180°. Kagen tages ud af springformen inden den er helt kold.
Glasuren smeltes over svag varme til det er blankt og smøres på kagen. Tips: BLADANKAGE DETTE ER EN AUTENTISK OPSKRIFT FRA 70'ERNES SKOLEKØKKEN |
|
Opskriften er vist 22174 gange,
og udskrevet 625 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer AS og BA - 2015-11-15 11:29:58 Den er lækker lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne