Kanelly Kage (Kanel Kage)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Nej Indsendt af : Nickkia Indsendt : Red : |
|
|
Margarine og sukker røres grundigt sammen og kærnemælken røres i. Bland melet med natron og kanel og sigt det i dejen og rør den grundigt. Hæld dejen i en bradepande foret med bagepapir og bag den ved 200 grader C. i ca. 30 min.
Glasuren smeltes sammen i en gryde til sukkeret er smeltet og den er tynd. Kagen afkøles og den varme glasur hældes over. |
|
Opskriften er vist 3584 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Nickkia - 2010-10-21 17:15:55 Hej folkens :D Er der nogle af jer som ved hvordan man sætter et billede ind til sin opskrift? Hvis i ved det vil i så skrive en kommentar til hvordan man gør? Det ville jo være dejlig hvis i kunne se hvordan det så ud :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne