Kanelly Kage (Kanel Kage)

Kanelly Kage (Kanel Kage), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Nickkia

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kage:
125 g.smeltet margarine
400 g.sukker
5 dl.kærnemælk
4 tsk.kanel
2 tsk.natron
400 g.hvedemel
 
 Glasur:
50 g.margarine
250 g.flormelis
2 tsk.Vanilje
4 spsk.varm stærk kaffe
1 spsk.Kakao
 
Opskrift:
Margarine og sukker røres grundigt sammen og kærnemælken røres i. Bland melet med natron og kanel og sigt det i dejen og rør den grundigt. Hæld dejen i en bradepande foret med bagepapir og bag den ved 200 grader C. i ca. 30 min.
Glasuren smeltes sammen i en gryde til sukkeret er smeltet og den er tynd.

Kagen afkøles og den varme glasur hældes over.





karakterer:
Opskriften er vist 3571 gange,
og udskrevet 87 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-21 17:15:55
Hej folkens :D Er der nogle af jer som ved hvordan man sætter et billede ind til sin opskrift? Hvis i ved det vil i så skrive en kommentar til hvordan man gør? Det ville jo være dejlig hvis i kunne se hvordan det så ud :D