Mors Kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Ikke Fryseegnet Indsendt af : Andreas B Indsendt : Red : |
|
|
Skær de kogte kartofler i tern og put dem i en skål.
Derefter finhakker du Purløg, Persille, Dild og Løg og blander det i en skål med de resterende ingredienser og smager til med salt og peber. Du tager nu en plastikpose og putter kartoflerne og "dressingen" i, her vender du dem stille og roligt så det hele blive jævnt fordelt. Server i en skål og pynt med frisk Persille. Tips: Hvis nuancerne ikke passer i smag, kan du evt. smage til med, tabasco, eddike, honning og karry. |
|
Opskriften er vist 8320 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (53 stemmer) |
|
Kommentarer Karsten fra Høng - 2010-07-06 14:06:51 Smager helt fantastisk, kan med fordel tages med til stranden og fungere som supplement til Grillmad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne