Gorgonzola smør
Hovedingrediens : Oste - Gorgonzola Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Smørret tages af køl i god tid, så det er til at arbejdde med. Bland smør, gorgonzola og cognac grundigt. Put smørret i en form, skål eller rul det til en pølse i bagepapir, og læg det på køl til det skal bruges (minimum 1 time).
Tips: Smørret er fryseegnet, så man kan med fordel lave en stor portion og fryse den del man ikke lige skal bruge. |
|
Opskriften er vist 4309 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne