Røget hellefisk med aspargessalat

Røget hellefisk med aspargessalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Fiskesalater

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250-300 g.røget hellefisk i skiver
600 g.grønne asparges (friske)
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
3 spsk.estragoneddike
4 spsk.solsikkeolie
 peber
1 bundtdild
2 dl.cremefraiche
2 hårdkogte æg
 
Opskrift:
De grønne asparges skylles og efterses. Godt med vand tilsat - salt og sukker bringes i kog, asparges koges i 10 min. De dryppes af. Eddike, olie, salt og peber rystes sammen, og hældes over aspargesene. Dild skylles og hakkes, blandes med creme fraiche. Æggene pilles og hakkes fint - de drysses over aspargesene, som anrettes på tallerkenen med hellefiskskiverne ved siden af. Creme fraichen serveres til sammen med ristet brød.





karakterer:
Opskriften er vist 25043 gange,
og udskrevet 650 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-10 05:28:34
Man blanchere asparges for så at putte dem i isvand for at stoppe kogningen.... ellers hold jerbtil kartofler

  -   2012-07-08 09:35:37
Jeg vil give meget med hensyn til kogetiden. 2 min. er helt fint.Prøv at servere creme fraichen i halve udhulede tomater, det ser flot ud og smager godt.

  -   2008-12-29 17:53:58
Asparges skal kun koget 2 mimutter, efter 10 minutter er det aspargesgrød

  -   2005-01-01 01:01:01
ja men 10 min!!!så er de da også kogt !!