Røget hellefisk med aspargessalat
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
De grønne asparges skylles og efterses. Godt med vand tilsat - salt og sukker bringes i kog, asparges koges i 10 min. De dryppes af. Eddike, olie, salt og peber rystes sammen, og hældes over aspargesene. Dild skylles og hakkes, blandes med creme fraiche. Æggene pilles og hakkes fint - de drysses over aspargesene, som anrettes på tallerkenen med hellefiskskiverne ved siden af. Creme fraichen serveres til sammen med ristet brød.
|
|
Opskriften er vist 25043 gange,
og udskrevet 650 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jannick Ikast - 2017-05-10 05:28:34 Man blanchere asparges for så at putte dem i isvand for at stoppe kogningen.... ellers hold jerbtil kartofler Grethe K - 2012-07-08 09:35:37 Jeg vil give meget med hensyn til kogetiden. 2 min. er helt fint.Prøv at servere creme fraichen i halve udhulede tomater, det ser flot ud og smager godt. anonym - 2008-12-29 17:53:58 Asparges skal kun koget 2 mimutter, efter 10 minutter er det aspargesgrød Laila - 2005-01-01 01:01:01 ja men 10 min!!!så er de da også kogt !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne