Hellefisk med rød pesto og salat

Hellefisk med rød pesto og salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.røget hellefisk, i skiver
 Toastbrød, ristet
 Rød pesto
 
 Salat:
1 l.blandede salat blade, i mindre stykker
2 dl.kogte vilde ris eller blanding af alm. + vilde, afkølede
 Små krydder tomater, i halve
 Lidt oliven, f.eks. Kalamata
 Citronsaft
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kog risene efter anvisning på emballagen. Lad dem afkøle – evt. over vandbad.

Bland ingredienserne til salaten. Smag til med citronsaft samt salt og peber. Bred pesto på brødet og skær det i mindre stykker. Dæk med hellefisk.





karakterer:
Opskriften er vist 14507 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu