Svinemørbrad alá Sus
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Fryseegnet : Nogenlunde Indsendt af : Sus Indsendt : Red : |
|
|
Hæl vand i en gryde til pasta. Sæt den klar.
Rens mørbrad for hinder og skær den i tykke "bøffer". Drys lidt pepper over. Forårsløg skylles og skæres i 1 cm brede skiver brug mest af det grønne. Basilikum skylles og hakkes groft. Bacon klippes/skæres i 1 cm brede skiver/strimler. Smørret smeltes på en pande ved middel varme når det er bruset af Brunes mørbradbøfferne (4 min på hver side. Tag bøfferne af læg dem i lukket stanniolpakke på et fad. Rens panden eller brug en ny. Sovs : Baconstrimler steges til de er gyldne, tilsæt fløden og riv muskatnød et par gange på den fine det af dit rivejern(stødt muskat kan nok godt bruges) lad det koge lidt op tilsæt så peper, salt, tomatpurre og kaffen og til sidst løg og basilikum det skal stå og småsimre lidt så tænd for vandet til din pasta når pastaen er klar bør sovsen være cremet og lækker det tager ca. 15-20 min i det hele alt efter temperament. Lidt lyn dampede broccoli drysset over med lidt salt er genialt tilbehør. Tips: Sovsen skal smages til efter temperament mht. muskat, salt, peber og tomat. Kaffen må ikke udelades ;D Ønskes en mere stærk oplevelse tilsættes cayennepeber. |
|
Opskriften er vist 9912 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne