Ærøske vafler
Indsendt af : Marianne Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes og den køles, så den er lillefinger varm. Så blandes salt, sukker, natron, kærnemælk, blommer og det meste af melet i. Det hele røres godt sammen. Derefter pisker man hviderne stive og til sidst blandes disse i dejen stille og roligt. Vaflerne bages med det samme.
Tips: De kan spises med syltetøj, sukker, is og hvad man ellers kunne finde på. |
|
Opskriften er vist 7026 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer IngeHH - 2016-09-18 12:16:13 De er sikkert lækre. Men det er forkert at sætte dem under "Opskrifter uden mælk", når der er kærnemælk i! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne