Marineret grillstegt svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : ? Indsendt af : Carsten Holst Indsendt : Red : |
|
|
afpuds mørbraderne
bind dem op med madsnor, så de løstsidende stykker bliver holdt på plads. bind den tynde ende ind, så kødet for nogenlunde samme tykkelse hele vejen igennem. Det giver dig et mere reelt stykke kød når det skal skæres i skiver og serveres. Det kræver lidt arbejde at pudse af og binde op, men med lidt øvelse for du et godt resultat. forbered marinaden og mariner kødet i en pose eller et fad. Gerne natten over eller i et fad. skyl kødet og krydrer med salt og peber efter smang grill 20 maks 25 minutter ved indirekte varme. lad kødet hvile et øjeblik og fjern snoren. skær i tynde skiver og server. ved denne stegetid for kødet en flot rosa farve i midten og en udsøgt mørhed. steger du for længe opnår du meget let noget halvtørt og kedeligt kød. |
|
Opskriften er vist 28952 gange,
og udskrevet 401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne