Lasagne al forno
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Valkyrien Indsendt : Red : |
Fotograf: Valkyrien |
|
Løgene hakkes fint og gulerødderne skrælles og rives. Baconen hakkes fint. det hakkede kød brunes i lidt olie sammen med løg, gulerødder og presset hvidløg og rødvinen tilsættes. Tilsæt bouillonen og tomatpuréen og saucen koges lidt ind uden låg.
Tilsæt mælk, salt og peber og lad saucen simre i ca. 15-20 minutter uden låg. Smag evt. til med ekstra rødvin. Bechamelsauce: Smelt smørret, rør melet i og tilsæt så mælken lidt efter lidt ved konstant omrøring. Smag til med muskatnød, salt og peber. Tænd ovnen på 175 grader C. alm. ovn. Hæld lidt bechamelsauce i bunden af et ovnfast fad og læg derefter skiftevis lasagneplader og kødsauce i fadet. Afslut med kødsauce og bechamelsauce og stænk lidt olie over. Lasagnen bages i ovnen ca. 30-40 minutter, til den har en lækker gylden farve. Tips: Hvis du har lidt travlt, kan du bruge ½ glas Miracoli Bechamelsauce. Servér med salat og groft brød |
|
Opskriften er vist 27340 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne