Lasagne al forno

Lasagne al forno, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Valkyrien

Indsendt :      Red :
Lasagne al forno, billede 4 Lasagne al forno, billede 1 Lasagne al forno, billede 2 Lasagne al forno, billede 3
Fotograf: Valkyrien  

Ingredienser:
 Kødsauce:
2 løg
2-3 fedhvidløg
2 gulerødder
100 g.bacon i tern
500 g.hakket oksekød
2-2.5 dl.rødvin
1.5 dl.bouillon
70 g.tomatpure konc.
1.5 dl.skummetmælk
 Salt
 friskkværnet peber
 
 Bechamelsauce:
50 g.smør
50 g.hvedemel
5 dl.mælk
1 knsp.Muskatnød, friskrevet
 salt
 friskkværnet hvid peber
 
 Lasagneplader
 
Opskrift:
Løgene hakkes fint og gulerødderne skrælles og rives. Baconen hakkes fint. det hakkede kød brunes i lidt olie sammen med løg, gulerødder og presset hvidløg og rødvinen tilsættes. Tilsæt bouillonen og tomatpuréen og saucen koges lidt ind uden låg.
Tilsæt mælk, salt og peber og lad saucen simre i ca. 15-20 minutter uden låg.
Smag evt. til med ekstra rødvin.

Bechamelsauce:
Smelt smørret, rør melet i og tilsæt så mælken lidt efter lidt ved konstant omrøring. Smag til med muskatnød, salt og peber.

Tænd ovnen på 175 grader C. alm. ovn.
Hæld lidt bechamelsauce i bunden af et ovnfast fad og læg derefter skiftevis lasagneplader og kødsauce i fadet. Afslut med kødsauce og bechamelsauce og stænk lidt olie over.
Lasagnen bages i ovnen ca. 30-40 minutter, til den har en lækker gylden farve.

Tips:

Hvis du har lidt travlt, kan du bruge ½ glas Miracoli Bechamelsauce. Servér med salat og groft brød





karakterer:
Opskriften er vist 27340 gange,
og udskrevet 309 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu