Abrikossoufflé
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt af : Lise Olesen Indsendt : Red : |
|
|
Fire små ovnfaste forme pensles med smeltet smør, og drysses med sukker.
Abrikosmarmelade og citronsaft røres sammen i en gryde. Varm det langsomt op under stadig omrøring, til det er lunkent og tag derefter gryden fra varmen. Tilsæt den revne citronskal. Piskæggehviderne stive og fold marmeladen i lidt ad gangen. Hak mandlerne og bland dem i til sidst. Fordel massen i formene der stilles i ovnen ved 160 grader i ca. 30 minutter. Tag souffléerne ud og server dem straks. De falder hurtigt sammen. Cremesauce eller flødeskum serveres til. |
|
Opskriften er vist 6039 gange,
og udskrevet 59 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne