Abrikossoufflé

Abrikossoufflé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lise Olesen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
20 g.smeltet smør
1 spsk.sukker
4 spsk.abrikosmarmelade
2 spsk.citronsaft
0.5 citron, reven skal heraf
3 æggehvider
50 g.mandler
 
Opskrift:
Fire små ovnfaste forme pensles med smeltet smør, og drysses med sukker.

Abrikosmarmelade og citronsaft røres sammen i en gryde.

Varm det langsomt op under stadig omrøring, til det er lunkent og tag derefter gryden fra varmen. Tilsæt den revne citronskal.

Piskæggehviderne stive og fold marmeladen i lidt ad gangen.

Hak mandlerne og bland dem i til sidst.

Fordel massen i formene der stilles i ovnen ved 160 grader i ca. 30 minutter. Tag souffléerne ud og server dem straks. De falder hurtigt sammen.

Cremesauce eller flødeskum serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 6039 gange,
og udskrevet 59 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu