Laksefarseret pighvar med hummersauce

Laksefarseret pighvar med hummersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Laksefarseret pighvar med hummersauce, billede 4 Laksefarseret pighvar med hummersauce, billede 1 Laksefarseret pighvar med hummersauce, billede 2 Laksefarseret pighvar med hummersauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 hele pighvar ca. 400 g.
 smør
1 dl.Hvidvin
1 dl.vand
 salt
 
 Laksefars:
175 g.laksefilet uden skind
0.5 æggehvide
 Salt
 Peber
0.5 dl.Piskefløde
1 spsk.trøfler
 
 Hummersauce:
1 pakke hummersuppe fra frost ca. 125 g.
1 dl.piskefløde
1 tsk.hvedemel
 
 Fleuron:
1 plade butterdej
 æg
 
 Pynt:
50 g.rejer
 trøffel
 dild, frisk
 
Opskrift:
Pighvaren fileteres, få evt, din fiskemand til at gøre dette.


Laksefars:
Laksefileten blendes med en æggehvide, salt og peber. Tilsæt piskefløden og blend videre Vend til slut hakkede trøfler i farsen.


Laksefarsen fordeles over 3 af filetterne (små fileter i rognsiden samles til en), enten ved at smøre den ud, eller som vi har gjort puttet farsen i en sprøjtepose og sprøjte den på filetterne. Smør en kold pande med smør læg fisken på, og tilsæt hvidvin og vand, drys med salt, læg låget på og tænd så for varmen og damp dem ca 10 minutter ved svag varme.


Hummersauce:
Hummersuppen koges op, rør hvedemel med piskefløde og rør denne i saucen og kog igennem.


Fleuron:
Butterdejen tøes op. Udstikkes med udstikker, gerne formet som fisk og pensles med sammenpisket æg. Bages ved 225 grader C alm. ovn ca. 10 minutter.


Saucen fordeles over fisken og der pyntes med rejer, skivet trøffel og frisk dild, Fleuron serveres ved siden af.





karakterer:
Opskriften er vist 6602 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu