Abrikosruller
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt af : Lise Olesen Indsendt : Red : |
|
|
Pisk de to æggeblommer med 2 spsk. lunkent vand, tilsæt sukker og vaniljesukker lidt ad gangen, mens man stadig pisker.
Pisk æggehviderne stive. Ryst flormelis, mel, kartoffelmel og bagepulver i en plastpose. Fold det i dejen sammen med æggehviderne. Beklæd en bageplade med bagepapir. Smør dejen ud i runde kager ca. 8 cm i diameter. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter. Tag pladen ud og fold kagerne sammen til hule ruller, mens de endnu er varme. Hvis de bliver kolde kan de ikke foldes. Læg dem på en bagerist. Hæld væden fra abrikoserne, og skær dem i små terninger. Pisk fløden meget stiv og vend abrikosterningerne i. Rullerne fyldes først lige før serveringen. Tips: Abrikosrullerne skal formes, mens de stadig er varme. De fyldes først når de skal serveres. |
|
Opskriften er vist 6601 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne