Røget hellefisk med spinattarteletter
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Oprindelsesland : Danmark Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Spinaten optøes. Smørret smeltes i en gryde. Væden hældes fra spinaten, som kommes i gryden. Fløde og krydderier tilsættes. Spinaten dampes til fløden er jævnet. Tarteletterne varmes. Hellefisken udskæres ved at skære fra rygbenet skråt ned. Hellefisken anrettes på et fad og spinaten kommes i tarteletterne, som også sættes på fadet - pyntes med tomatbåde og dild.
|
|
Opskriften er vist 22627 gange,
og udskrevet 716 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne