Frugttærte på mazerinbund
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Maria Schou Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alle ingredienser røres sammen, og bages i 30 min ved 180 grader C. alm. ovn.
Når kagen er bagt og afkølet, smørres den smeltede chokolade på hele bunden. Vaniljecremen røres sammen, og vendes sammen med den piskede fløde, og fordeles på den kolde kage. Derefter pyntes med bær, chokolade, og citronmelisse. Kan sagtens laves uden chokoladepynt, og citronmelisse. En dobbelt portion dej passer til en hel bradepande. |
|
Opskriften er vist 50999 gange,
og udskrevet 992 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-01-23 21:16:28 Er det en stor bade pande anonym - 2013-02-23 14:46:20 Man kan vel også vælge at lægge chokoladen ovenpå mazarinbunden, det er jo meget nemmere at lade chokoladen smelte ovenpå bunden lige efter den er kommet ud af ovnen. Margit - 2012-03-15 22:49:52 Hvor stor springform? Og hvor meget smelter chokolade?? Per - 2011-09-17 14:34:01 Vi brugte 500 gram frisk frugt Katrine - 2011-06-12 16:17:47 Nem og meget velsmagende tærte. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne