Frugttærte på mazerinbund

Frugttærte på mazerinbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Maria Schou

Indsendt :      Red :
Frugttærte på mazerinbund, billede 4 Frugttærte på mazerinbund, billede 1 Frugttærte på mazerinbund, billede 2 Frugttærte på mazerinbund, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Bund:
200 g.revet marcipan
150 g.sukker
150 g.smør
3 æg
65 g.hvedemel
 
 Creme:
1 brevvaniljekagecreme
5 dl.sødmælk
0.25 dl.piskefløde
 
 Friske bær efter egen smag:
 Jordbær
 Brombær
 Hindbær
 Blåbær
 
 Pynt:
 Citronmelisse & Chokolade "kruseduller
 
Opskrift:
Alle ingredienser røres sammen, og bages i 30 min ved 180 grader C. alm. ovn.

Når kagen er bagt og afkølet, smørres den smeltede chokolade på hele bunden.

Vaniljecremen røres sammen, og vendes sammen med den piskede fløde, og fordeles på den kolde kage.

Derefter pyntes med bær, chokolade, og citronmelisse.

Kan sagtens laves uden chokoladepynt, og citronmelisse.

En dobbelt portion dej passer til en hel bradepande.





karakterer:
Opskriften er vist 50890 gange,
og udskrevet 992 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-23 21:16:28
Er det en stor bade pande

  -   2013-02-23 14:46:20
Man kan vel også vælge at lægge chokoladen ovenpå mazarinbunden, det er jo meget nemmere at lade chokoladen smelte ovenpå bunden lige efter den er kommet ud af ovnen.

  -   2012-03-15 22:49:52
Hvor stor springform? Og hvor meget smelter chokolade??

  -   2011-09-17 14:34:01
Vi brugte 500 gram frisk frugt

  -   2011-06-12 16:17:47
Nem og meget velsmagende tærte.