Salat lyonnaise
Indsendt : |
|
|
Ægget koges hårdkogt.
Skyl salaten og tør den grundigt. Fordel den på et stort fad eller på 4 tallerkner. Bacon skæres i tynde skiver på langs og derefter på tværs i 4 mm. Brede strimler. Olien varmes og baconen steges sprød inden den tages af og lægges på fedtsugende papir. Marinade: Skalotteløg skrælles og hakkes fint og steges gylden i det resterende fedt på panden. Tilsæt vin og hvidvinseddike og reduser til det halve. Smag til med salt, peber og sukker. Bacon og halverede æg anrettes på salaten og den varme marinade hældes over. |
|
Opskriften er vist 3319 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne