Røget hellefisk tærte

Røget hellefisk tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 storebutterdejs plader
 
 Fyld:
200 g.røget hellefisk
1.5 dl.piskefløde
2 dl.creme fraiche
1 dl.finthakket dild og purløg
3 spsk.reven peberrod
 salt
 peber
 
 Pynt:
500 g.røget hellefisk
150 g.rejer
60 g.kaviar
 agurk
 citron
 
 
Opskrift:
Butterdejs pladerne lægges sammen og rulles ud. Stik dem ud med en glasskål (ca. 20 cm i diameter). Bag dem ved 200 grader i 15 - 20 min.

Fyld:
Hak hellefisken fint, pisk fløden. Bland hellefisken, fløden, creme fraichen og krydderurterne sammen. Smag til med peberrod, salt og peber.

Læg butterdejs bunden på et fad og fordel fyldet herpå. Skær hellefisken i brede strimler og rul dem sammen til små roser og sæt dem på tærten, pynt med rejer, kaviar, agurk og citron.





karakterer:
Opskriften er vist 12604 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu