Røget hellefisk tærte
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Butterdejs pladerne lægges sammen og rulles ud. Stik dem ud med en glasskål (ca. 20 cm i diameter). Bag dem ved 200 grader i 15 - 20 min.
Fyld: Hak hellefisken fint, pisk fløden. Bland hellefisken, fløden, creme fraichen og krydderurterne sammen. Smag til med peberrod, salt og peber. Læg butterdejs bunden på et fad og fordel fyldet herpå. Skær hellefisken i brede strimler og rul dem sammen til små roser og sæt dem på tærten, pynt med rejer, kaviar, agurk og citron. |
|
Opskriften er vist 12600 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne