Asiatisk karrygryde
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Peter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 141509 gange,
og udskrevet 4212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (63 stemmer) |
|
Kommentarer Anette S - 2021-02-12 17:36:00 Lækker ret dog lidt stærk så jeg undgår chili og knap så meget karry, servere peanuts til Per - 2020-10-29 18:58:07 Den skal ikke i ovnen? anonym - 2020-09-10 13:02:21 Hvor mange minutter skal retten stå i ovnen, det kan jeg ikke se er nemt.tak Christian - 2013-06-01 15:48:14 Jeg har lavet den med ananas og uden at bruge alt fedt i kokosdåsen. Det afhjælper lidt på den høje fedtprocent i retten. Dog er den ikke så høj som der står på tærten, fordi risene afhjælper dette. Virkelig lækker ret! Tobias - 2012-11-08 13:31:40 Den er virkelig lækker! Klaus - 2012-07-28 08:19:59 Super lækker! Emmy - 2012-06-07 17:05:23 Har prøvet den på spejder lejer Mmmmmm........ Den smager godt anonym - 2012-04-14 12:24:17 Rigtig lækker ret. I stedet for stødt chili brugte jeg hele friske chilipeber. Rigtig godt resultat Johannes - 2012-03-01 13:48:36 Mariner kyllingen i f.eks en frysepose. Så behøves der kun et skvœt soya til at dœkke kyllingen. anonym - 2012-03-01 09:04:21 Prøv med friske chili!!! anonym - 2011-12-19 19:35:32 Lækker ret...smager rigtig godt :) Marie - 2011-12-03 17:14:57 Hey! det ser lækkert ud. hvor længe tager det at lave dette? pia oesten - 2011-09-30 11:15:01 En rigtig dejlig velsmagende ret,elsker den,godt med chili mums ,10 herfra.... Kenneth - 2011-09-24 14:33:25 Smager fantastisk. Supler med 2-3 stk.gulerødder, i super tynde flager 4x3cm & 200g rigtige kinesiske svampe, hvor hver enkelt er udskåret i 3 dele. Kom evt. 1/2 dl vand i for at give sausen mere fylde. Velbekommen. Marianne - 2011-09-19 17:28:44 Retten smager fantastisk og kan både anvendes til hverdags- og festmad efter min mening. Hver gang jeg serverer den, bliver der altid spist en ”ekstra” tallerken fuld. Og ”Camilla - 2011-08-17 20:24:48” anbefaling om at servere rosiner, kokos, og mangochutney til, er et hit. Per - 2011-09-10 15:10:47 Hvis sojaen skal med i gryden kan man ikke bare pøse uanede mængder over kødet, 1-2 dl. må være rigeligt, og så pas på med saltet. Camilla - 2011-08-17 20:24:48 Super go opskrift, og rigtig nem/hurtig at lave. Jeg serverede den med rosiner, kokos, og mangochutney til.. var rigtig godt! Andreas - 2011-06-28 14:37:47 Smager super! Den vil jeg meget gerne lave igen til min familie! Pernille - 2011-03-08 20:43:44 Lækker, stærk ret :) Jeg smed lidt ananas + fersken i også. Inger - 2010-08-05 22:59:55 Mh mh mh den smager godt- put gerne ekstra karry og chili i Det smager fremragende !!! Jannick - 2010-08-05 22:58:51 mhh riiiigtig lækker ret har lavet den mange gange til familien og fødselsdage alle har rost den prøv den ellers går i glip af noget Julius - 2010-06-29 14:50:43 Den smager fantastisk! prøv den! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne