Boller 16
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Karstin Indsendt : Red : |
|
|
Lun mælken. "Ælt" gæren i sukkeret med en gaffel. Hæld den lune mælk i. Tilsæt de andre ingredienser - undtagen hvedemelet. Lad stå lunt i 15 min.
Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen og ælt til dejen er smidig - uden at den bliver tør. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse. Lav ca. 30 boller og stil dem på en bageplade. Lad dem hæve i yderlige 15 min. Pensl med æg og bag bollerne ved 210 grader i ca. 12 min. Tips: Gør bollerne små, de hæver meget under bagningen |
|
Opskriften er vist 11944 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2013-08-13 14:02:11 Jeg erstattede 400 g af hvedemelet med forskellige grovere mele, hvilket gav et supert resultat, og så er der også lidt flere fibre i bollerne. Desuden anvendte jeg surt tykmælk i stedet for mælk, og penslede med tykmælk. Super gode boller karakter: 9 J&C - 2010-08-12 10:20:09 Gode boller |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne