Flødesiruppaprika mørbrad

Flødesiruppaprika mørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Rikke

Indsendt :     

Ingredienser:
1 Mørbrad
9 store spsk. sirup
4-5 spsk.paprika
1 knsp.cayennepeber
2.5 dl.Fløde
 salt
 peber
2 spsk.maizena majsstivelse
 vand
 
Opskrift:
Man fjerner sener og hinder fra mørbraden, og skærer den i skiver, måske 4 cm brede. Derefter putter man salt og peber på, og 2 spsk paprika.

Man steger dem i noget smør, når de er stegt på begge sider, mørbraden må gerne titte lidt over sovsen, putter man fløden i, og de sidste 2 - 3 spsk paprika, og cayennepeber, og smager til med salt og peber.

Man putter 2 spsk maizena i noget vand, måske 1 dl, og putter i og lader det koge så det bliver tykkere. Det skal, efter min smag ikke være stærkt, cayennepeberen skal bare lige anes. Lad det simre i 5 - 10 min efter at fløden er kommet i, så det tager smag.

Det kan serveres med peanuts og kartofler eller ris, en dansk variant af en thailandsk version er, at erstatte fløden med 1 dåse kokosmælk og evt. putte peanuts i.





karakterer:
Opskriften er vist 6270 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-03-05 22:51:14
Sirupen kommer i sovsen. Det lyder af meget, men er også meget meget godt!!!

  -   2014-11-19 13:05:17
Hvor kommer sirup'en ind i opskriften?

  -   2014-08-25 11:25:00
Hvad med siruppen ?