Flødesiruppaprika mørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Rikke Indsendt : |
|
|
Man fjerner sener og hinder fra mørbraden, og skærer den i skiver, måske 4 cm brede. Derefter putter man salt og peber på, og 2 spsk paprika.
Man steger dem i noget smør, når de er stegt på begge sider, mørbraden må gerne titte lidt over sovsen, putter man fløden i, og de sidste 2 - 3 spsk paprika, og cayennepeber, og smager til med salt og peber. Man putter 2 spsk maizena i noget vand, måske 1 dl, og putter i og lader det koge så det bliver tykkere. Det skal, efter min smag ikke være stærkt, cayennepeberen skal bare lige anes. Lad det simre i 5 - 10 min efter at fløden er kommet i, så det tager smag. Det kan serveres med peanuts og kartofler eller ris, en dansk variant af en thailandsk version er, at erstatte fløden med 1 dåse kokosmælk og evt. putte peanuts i. |
|
Opskriften er vist 6270 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-03-05 22:51:14 Sirupen kommer i sovsen. Det lyder af meget, men er også meget meget godt!!! John - 2014-11-19 13:05:17 Hvor kommer sirup'en ind i opskriften? anonym - 2014-08-25 11:25:00 Hvad med siruppen ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne