Vestindisk æggemælk
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Nej Indsendt af : Jochum Indsendt : |
|
|
Mælk koges og jævnes med meljævningen.
Æg og sukker piskes godt sammen og tilsættes lige før serveringen. Smages til med romessens og serveres med rugbrødsterninger og evt. æggehvideboller. |
|
Opskriften er vist 13787 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Rita Bager - 2021-01-19 14:29:28 Vi har fået det som efterret med syltede sveskeblommer i. anonym - 2017-09-12 15:44:21 Vi fik det hjemmefra. Med tvebakker. Og æggehviden, sukret, som tilbehør i en skål. Alle burde kunne lide denne ret!.., hvis de kan lave den liså godt som min mor! Kirsten Jacobsen - 2015-09-23 18:40:33 Vi fik det serveret med sukkerristede rubgrødstern da vi var små. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne