Bulgur Fantasi-salat
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Kog bulguren i det saltede vand.
Det tager ca. 15 minutter, men vandet skal være kogt væk. Tag gryden af varmen, og køl den i ca. 15 minutter. Du kan køle hurtigere, hvis du hælder bulguren over i en røreskål. Tilsæt de øvrige ingredienser, hvor krydderurterne er vasket og klippet/hakket. Majsen skal være drænet for vand, og hvidløget kan evt. erstattes af kinesisk purløg. Korianderen har en meget parfumeret smag, så det vil være individuelt, hvor meget knald man vil have på smagen. Olivenolien skal primært forhindre, at bulguren bliver tør og kedelig. Når det hele er smagt til med salt, peber og lime, hældes det over i en salatskål, og jeg foretrækker at servere den, mens den stadig er lun. Tips: Salaten er lækker i sig selv, men ellers er den perfekt til grill-retter og fisk. |
|
Opskriften er vist 13728 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2011-02-19 10:47:01 Det smagte bare perfekt! Det skal jeg lave igen og ígen.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne