Karolines kage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Fryseegnet uden glasur Indsendt af : Karo88 Indsendt : Red : |
|
|
Udrør gæren i den lune mælk.
Smuldr smørret i melet, tilsæt derefter gærvæsken, sukker, salt og sammenpisket æg. Ælt dejen til den er blød og smidig. (tilsæt mere mel om nødvendigt) Hæver tildækket i ca. 1 time. Form dejen til U-formet på en bageplade med bagepapir, lav en fordybning hele vejen på midten (ikke kanterne). Drys med lidt kanel, og læg creme på. Pensl kanten (dejen) med mælk og sæt i ovnen. Bager ved 220 grader C i ca. 20 min. på midterste ovnribbe. Kom glasur på, når den er afkølet. |
|
Opskriften er vist 5478 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Karo88 - 2010-06-25 18:13:19 Jeg har også glemt at skrive: "kagecreme" på ingredienserne. Karo88 - 2010-06-25 18:11:15 Jeg er kommet til at skrive forkert. Glasuren skulle først komme efter smørret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne