Fisfel
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Præst Indsendt : Red : |
|
|
Flå og rens fisken og læg den på et ovnfast fad.
Smør den med groft salt, kværnet peber og urter. Lav en lind traditionel kartoffelmos. Hæld kartoffelmosen over fisken så den er helt dækket. Stil fadet i en forvarmet ovn 180-220 grader C. og bag den til kartoffelmosen er gylden på overfladen. Server med kogte, blancherede eller smørstegte grøntsager. Tips: Rugbrød og surt/sødt er altid godt til både fisk og kartoffelmos. (Jeg har kaldt retten FISFEL efter FISK og KARTOFFEL.) |
|
|
Opskriften er vist 2322 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-06-25 13:26:48 Nej!!! :-) Jeg er ikke Præst,-kun af navn og ikke af gavn. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne