Lækker og nem pastaret
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Trut Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen al dente.
Brun oksekødet i en gryde. Steg baconen sprød - evt. fedt fjernes. Broccolien dampes eller lægges i kogende vand 3-5 min. Tænd ovnen 180 grader varmluft eller 200 grader varm ovn. Oksekødet lægges i et let smurt ovnfast fad, broccolien lægges ovenpå og derefter pastaen. Baconen drysses over og til sidst overhældes retten med Mornaysauce. Stil fadet i den forvarmede ovn i ca. 15-20 min. Gratineres med ost efter ca. 10 min. Tips: Er yderst velegnet til opvarmning dagen efter, hvis der ikke bliver spist op. |
|
Opskriften er vist 13269 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne