Omelet indbagt

Omelet indbagt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Den er ikke frysegnet!!

Indsendt af : Ellen Larsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.25 peberfrugt
3 cherrytomater
3 grønne bønner!
1 æg
 Olivenolie til stegning
 Salt
 peber
 Purløg til drys:b
 
Opskrift:
Skær peberfrugterne i tern. Skær tomaterne i kvarte stykker, og skær bønnerne til 1 cm.!

Put lidt olivenolie på panden. Steg peberfrugterne i lidt tid til de er varme og bløde, men de må ikke være alt for bløde. Put tomaterne på til de er smattet, og derefter bønner. Saml det hele i en klump på panden. Slå ægget ud, og pisk. Put ægget på panden, drys med salt og peber. Lad det være på til det er gennemstegt. Put den på en tallerken du måske har lunet i mikroovnen så den er dejlig varm til omeletten. Put omeletten på tallerken og klip noget purløg og put på. Drys herefter med havsalt og friskkværnet peber. Og så har du en vidunderlig omelet. Velbekomme!!

Tips:

Pas på panden ikke bliver for varm når du putter ægget på!! Hvis du har børn, der ikke kan lide bønner så drop dem! Omeletten bliver vidunderlig uden!!!:D





karakterer:
Opskriften er vist 6795 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu