Omelet indbagt
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Den er ikke frysegnet!! Indsendt af : Ellen Larsen Indsendt : Red : |
|
|
Skær peberfrugterne i tern. Skær tomaterne i kvarte stykker, og skær bønnerne til 1 cm.!
Put lidt olivenolie på panden. Steg peberfrugterne i lidt tid til de er varme og bløde, men de må ikke være alt for bløde. Put tomaterne på til de er smattet, og derefter bønner. Saml det hele i en klump på panden. Slå ægget ud, og pisk. Put ægget på panden, drys med salt og peber. Lad det være på til det er gennemstegt. Put den på en tallerken du måske har lunet i mikroovnen så den er dejlig varm til omeletten. Put omeletten på tallerken og klip noget purløg og put på. Drys herefter med havsalt og friskkværnet peber. Og så har du en vidunderlig omelet. Velbekomme!! Tips: Pas på panden ikke bliver for varm når du putter ægget på!! Hvis du har børn, der ikke kan lide bønner så drop dem! Omeletten bliver vidunderlig uden!!!:D |
|
Opskriften er vist 6795 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne