Citronsandkage 02
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt af : samuel Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker blødt og luftigt. Rør citronskal i og rør langsomt æggene i. Sigt mel og bagepulver i skiftevis med mælk, mandler og citronsaft. kom det i en smurt sukkerdrysset sandkageform. Bag ved 180° i 1 time og 10 min. Vend ud og afkøl i 5 min. Rør resten af citronsaften med sukker og dryp dette langsomt over kagen, til den har opsuget saften, sukkeret sidder da på oversiden og pynter. Lad afkøle helt.
|
|
Opskriften er vist 10748 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne