Chokoladekage med daim 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : samuel Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker sammen. Rør et æg i ad gangen. Bland hvedemel, bagepulver, kakao, vaniljesukker, hakket daim og pekannødder sammen. Rør det i dejen sammen med mælken.
Hæld dejen i en smurt form, evt. engangsfolieform på 23x30 cm. Bag kagen 35-40 min ved 175 grader på midterste ovnribbe. Hak chokoladen i mindre stykker, og smelt dem i vandet i en gryde. Tag gryden fra varmen, så snart chokoladen begynder og smelte, og rør til det er helt smeltet. Rør flormelis i. Smør glasuren over kagerne. |
|
Opskriften er vist 9234 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne