Spaghetti Alfredo
Hovedingrediens : Oksekød - Kogt/Stegt oksekød Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i strimler (vi har brugt en rest culottesteg)
Rist kødet i lidt olie og tilsæt så ærter og gulerødder. Smag til med krydderierne. Retten skal kun lige have til den er gennemvarm. Tomatsovs: Tomaterne blendes med lidt vand, koges op og smages til med salt, peber, oregano, basilikum eller andre krydderurter efter smag. Serveres med kogt spaghetti |
|
Opskriften er vist 40519 gange,
og udskrevet 5520 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2022-11-17 09:18:58 Undskyld, MEN der er aldrig kød i spaghetti Alfredo. Den består kun af pasta, fløde el. smør og parmesanost. Luigi Alfredo - 2014-03-26 01:09:09 Jeg er ked af at sige det, men den her opskrift har ikke set skyggen af Alfredo. Der må sidde nogle admins med røde øre derude. Bjørn kok - 2010-10-13 11:49:06 Denne ret lavede vi i 60erne på Hotel Imperial til cafeteriet, og det var restemad, det hed det på menukortet dengang. Kokken der lavede det hed Alfredo og var fra Italien. Frank A - 2010-10-12 22:27:41 Har denne kok nogensinde været i Rom på Alfredo og fået retten????????????? Det her har intet med Alfredo at gøre - det ligner væltet lokum og pasta. susanne - 2010-09-19 14:32:37 Det ser virkelig ikke lækkert ud. anonym - 2010-06-30 11:47:52 Jeg ved ikke hvad det der er, men det er i hvert fald ikke spaghetti alfredo. Spaghette alfredo er en pastaret som består af fettuccine vendt i parmesan og smør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne