Appelsinroulade med marcipan
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : |
|
|
Rouladen:
Pisk sukker og æg godt sammen. Rør kakao i sammen med kartoffelmelet, der er tilsat bagepulver. Smør dejen jævnt ud på smørpenslet bagepapir ca 30x40 cm. Bøj kanterne på papiret om, så dejen bevarer sin form. Bages 6-8 minutter ved 200 grader C. Vend rouladen ud på sukkerdrysset papir og læg pergamentpapir fogtet med koldt vand over. Fyld: Pisk mel, æggeblomme og vand sammen. Kog det i 1 minut, mens der piskes. Lad det blive koldt. Rør smør og flormelis sammen og rør revet appelsinskal og saft i. Rør det sammen med æggecremen. Fjern pergamentpapiret på rouladen og fordel fyldet over hele bunden. Rul sammen til en roulade. Marcipanovertræk: Ælt marcipan, flormelis og æggehvide sammen. Rul det ud til en tynd plade som foldes om rouladen. Pynt med marcipanblade og blomster. |
|
Opskriften er vist 9813 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne