Urteskum
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingebouillon og pressede hvidløg koges ind til det halve.
Cremefraiche tilsættes og det koges ind til det halve. Pluk persille og tilsæt den bouillonen, lad den koge med i 2 minutter, smag til med salt og peber. Blend det herefter 5 minutter ved højeste hastighed, og sigt det gennem en fin si. Tips: Persillen kan skiftes ud med andre krydderurter efter smag, eller en blanding af forskellige krydderurter. Kunne bruges: Kørvel, brøndkarse, purløg, dild, basilikum, løvstikke, estragon, salvie. |
|
Opskriften er vist 8220 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne