Amerikansk kiksekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Asta Indsendt : Red : |
|
|
Beklæd en bageform med film, så den er HELT dækket.
Knæk chokoladen i stykker og tilsæt smør og sirup. Stil skålen over en kasserolle med småsimrende vand og smelt forsigtigt indholdet. Halvér cocktailærrene og knæk kiksene i små stykker. Jo mindre stykker du knækker kiksene i, jo jævnere bliver din kiksekage. Tag chokolade blandingen af varmen, lad den køle lidt af og rør de kiks, cocktailbær, nødderne og rosinerne i. Øs blandingen over i en bageform og pres den sammen med bagsiden af en ske. Tildæk den løst med ekstra folie og stil den på køl i 2 timer, så den stivner. Vend forsigtigt bageformen på hovedet på et skærebræt. Fjern bageformen og pak kagen ud af folien. Lad den stå og blive blød et par minutter, og skær den derefter ud i skiver. Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 20097 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer mathilde - 2014-02-07 17:02:43 Skal helt klart prøves�� jytte - 2012-08-27 14:16:58 rigtig dejlig nem kage. undlod dog de røde cocktailbær. kunne ikke finde nogen. Laura - 2012-02-22 13:32:52 Kan varmt anbefales. Julie:) - 2011-02-15 15:23:57 Uhh hvor lækker!<3 Laurits - 2010-07-02 00:28:59 Meget lækker kage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne