Svinelever i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt af : Mundilfare Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og aftør leveren. Skær den i strimler og vend den i melet blandet med krydderierne.
Halvér baconskiverne og svits dem på panden sammen med hvidløgsfeddene. Tag baconskiverne af panden. Hold dem varme og brun leverstykkerne i baconfedtet og evt. lidt ekstra fedtstof. Drys resten af melet over. Læg leverstykkerne i et smurt ildfast fad sammen med baconstrimlerne. Kog panden af med bouillon og tomatpuré. Rør sennep ud med citronsaft og kom det i afkoget, før dette hældes over leverstykkerne. Dæk fadet med stegefolie og sæt det i en forvarmet ovn 20-30 minutter ved 180 grader. Som tilbehør kan anvendes nye kogte kartofler eller råstegte rodfrugter. Tips: Tomatpuré og bouillon kan sagtens erstattes af 2 dåser hakkede tomater af ca. 400 g med krydderier. Champignon er at foretrække. Dræn den ene af dåserne for væde. Så giver det samme konsistens som afkoget med bouillon og tomatpure og giver lige et ekstra pift. |
|
Opskriften er vist 29324 gange,
og udskrevet 609 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2021-07-13 18:25:10 Manglede lidt mere væde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne