Risotto af jordskokker med muslinger og salvie
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Indsendt : Red : |
|
|
Rens muslingerne, og damp dem i olivenolie og hvidvin.
Kasser de lukkede.
Pil muslingerne ud af skallerne.
Skræl jordskokkerne, og skær dem i tern. Pil løget, og hak det fint. Sauter jordskokkerne i det halve af smørret, uden at de tager farve. Tilsæt løg og vin, og lad det simre til vinen er væk. Tilsæt herefter bouillon, og kog det hele ind. Monter med resten af smørret, der skal være koldt, vend fintrevet parmesan i og til sidst muslingerne. Pynt med frisk salvie. |
|
Opskriften er vist 4660 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne