Risotto af jordskokker med muslinger og salvie

Risotto af jordskokker med muslinger og salvie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.Blåmuslinger
½ dl.Olivenolie
1 dl.Hvidvin
600 g.jordskokker
1 skalotteløg
100 g.smør
1 dl.Tynd hønsebouillon
100 g.parmesan
 Salvie
 
Opskrift:
Rens muslingerne, og damp dem i olivenolie og hvidvin. Kasser de lukkede. Pil muslingerne ud af skallerne.

Skræl jordskokkerne, og skær dem i tern. Pil løget, og hak det fint. Sauter jordskokkerne i det halve af smørret, uden at de tager farve. Tilsæt løg og vin, og lad det simre til vinen er væk. Tilsæt herefter bouillon, og kog det hele ind. Monter med resten af smørret, der skal være koldt, vend fintrevet parmesan i og til sidst muslingerne.

Pynt med frisk salvie.





karakterer:
Opskriften er vist 4660 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu