Chokoladekage og Chokolademousse

Chokoladekage og Chokolademousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Chokoladekagen er fryseegnet

Indsendt af : Ellen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Chokoladekagen:
200 g.smør
4 æg
350 g.sukker
400 g.hvedemel
100 g.kakao
1 tsk.natron
5 dl.appelsinjuice
 
 Chokolademousse:
50 g.chokolade
1 spsk.kakao
2 past. æggeblommer
25 g.flormelis
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Chokoladekage:
Tænd ovnen på 175 grader C.
Smelt smørret i mikroovnen eller en gryde.
Æg og sukker piskes hvidt. Bland mel, kakao og natron. Bland det i æggemassen skiftevis med juice og til sidst det smeltede smør. hæld dejen i en smurt bradepande 23x33 cm. og stil den midt i ovnene 40-50 min.

Chokolademousse:
varm chokoladen over et vandbad.
tag skålen fra varmen og lad chokoladen køle lidt af. pisk de past. æggeblommer sammen med flormelis til det skummer.
rør æggeblandingen i chokolademassen.
pisk fløden stiv.
vend halvdelen i. gem resten til pynt.
hæld moussen i potionsskåle, så hver person kan få deres egen skål.
stil den i køleskabet i en halv times tid.

Tips:

Desserten kan anrettes på en tallerken, så alle får hver deres tallerken. pynt med i stykke kage, 1 glas chokolademousse, is og appelsinskiver.





karakterer:
Opskriften er vist 50044 gange,
og udskrevet 387 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-26 13:59:43
dårlig kage men god mousse

  -   2010-08-30 14:52:40
hvor mange personer er den til?