Chokoladekage og Chokolademousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : Chokoladekagen er fryseegnet Indsendt af : Ellen Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladekage:
Tænd ovnen på 175 grader C. Smelt smørret i mikroovnen eller en gryde. Æg og sukker piskes hvidt. Bland mel, kakao og natron. Bland det i æggemassen skiftevis med juice og til sidst det smeltede smør. hæld dejen i en smurt bradepande 23x33 cm. og stil den midt i ovnene 40-50 min. Chokolademousse: varm chokoladen over et vandbad. tag skålen fra varmen og lad chokoladen køle lidt af. pisk de past. æggeblommer sammen med flormelis til det skummer. rør æggeblandingen i chokolademassen. pisk fløden stiv. vend halvdelen i. gem resten til pynt. hæld moussen i potionsskåle, så hver person kan få deres egen skål. stil den i køleskabet i en halv times tid. Tips: Desserten kan anrettes på en tallerken, så alle får hver deres tallerken. pynt med i stykke kage, 1 glas chokolademousse, is og appelsinskiver. |
|
Opskriften er vist 50043 gange,
og udskrevet 387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (17 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-26 13:59:43 dårlig kage men god mousse anonym - 2010-08-30 14:52:40 hvor mange personer er den til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne